11 / Mar / 2021

    7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn

    7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn
    Five Foot Two

    7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn

    Als kleine vrouw is het soms een hele zoektocht naar goed passende kleding. De meeste kledingmerken maken hun kleding op basis van de gemiddelde vrouw en ja, die is gewoon een stukje langer. Maar geen zorgen, als kleine vrouw kun je er nog steeds mega fashionable uit zien. Dat bewijzen de zeven stijliconen hieronder.

    Anna Nooshin
    Ondernemer en presentatrice Anna Nooshin is een inspiratiebron voor iedereen. Al is het alleen al vanwege haar prachtige lange haar… dat is absoluut haar handelsmerk! Anna heeft bijna 1 miljoen volgers op Instagram, waar ze dagelijks de mooiste designerstukken showt. Je zult haar niet snel spotten in een basic outfit, want ze houdt van opvallende en excentrieke items.

    Lady Gaga
    Lady Gaga is een geweldige zangeres en daarnaast ook een waar stijlicoon. Sinds haar doorbraak in 2008 draagt ze regelmatig de meest extravagante creaties. Vaak gewoon omdat ze het mooi vindt, maar soms ook om een maatschappelijk statement te maken. Het meest bekende voorbeeld daarvan is de ‘vleesjurk’ die ze droeg naar een awardshow in 2010. Ondanks haar lengte van 1,55 meter lukt het miss Gaga dus zéker om op te vallen op de rode loper. 

    Katja Schuurman
    Het is wel duidelijk dat Katja Schuurman een hele knappe verschijning is. Maar wist je dat zij relatief klein is, zo’n 1,65 meter? Ook Katja laat zien dat je jezelf ondanks die lengte prachtig kunt stylen. We zien haar vaak in kleurrijke outfits die een tikje bohemian zijn. Maar zeg nou zelf, met die krullen staat alles je toch fantastisch?!

    Kourtney Kardashian
    Er zijn weinig families zo veel besproken als de Kardashians. De 41-jarige Kourtney Kardashian laat haar 112 miljoen (!) volgers dan ook dagelijks meegenieten van haar looks. Met 1,52 meter is ze de kleinste van alle Kardashians, maar dat weerhoudt haar niet om veel geld te spenderen aan de allermooiste kledingstukken.

    Monica Geuze
    Vlogger en presentatrice Monica Geuze is een van de grootste influencers van ons kikkerlandje. Ze bestempelt zichzelf in haar vlogs soms als lichtelijk shopverslaafd en daarvan kunnen haar volgers wekelijks uitgebreid meegenieten. Verwacht geen felle kleuren of drukke prints bij deze beauty van 1,65 meter. Monica kiest vooral voor kwalitatieve items in rustige kleuren.

    Bibi Breijman
    Vlogger Bibi Breijman is ooit bekend geworden door de realityserie Oh, Oh, Cherso die in 2010 op de buis was. Met haar 1,55 meter verkreeg ze daar al snel de bijnaam ‘kabouter’. Toch laat ook deze bekende vrouw zien dat dat totaal geen belemmering is om er fantastisch uit te zien. Bibi kiest graag voor felle kleuren en prints, soms zelfs in een matching outfit met haar dochter Teddy!

    Vanessa Hudgens
    Dit rijtje met mooie vrouwen sluiten we af met de Amerikaanse actrice Vanessa Hudgens. Tijdens haar doorbraak in High School Musical was ze nog een erg schattig meisje, maar inmiddels wordt ze gezien als een waar stijlicoon. Deze Hollywood ster is dan misschien maar 1,55 meter, maar om haar kun je absoluut niet heen!

    Alles begint bij een goed passende, duurzame jeans. Five Foot Two is het eerste duurzame jeans merk met de perfecte lengtemaat voor kortere vrouwen. Klik hier om naar de shop te gaan.
     
     

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • 6x kledingitems die je als kleine vrouw moet hebben
      06 / Apr / 2021

      11 / Mar / 2021

      6x kledingitems die je als kleine vrouw moet hebben

    • 7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn
      11 / Mar / 2021

      11 / Mar / 2021

      7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn

    • Duurzame kleding keurmerken: zo doet Five Foot Two het
      11 / Feb / 2021

      11 / Mar / 2021

      Duurzame kleding keurmerken: zo doet Five Foot Two het

    • 6 tips om je garderobe te verduurzamen
      11 / Jan / 2021

      11 / Mar / 2021

      6 tips om je garderobe te verduurzamen

    • Alles over de duurzame jeans van Five Foot Two
      14 / Dec / 2020

      11 / Mar / 2021

      Alles over de duurzame jeans van Five Foot Two

    • Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw
      16 / Nov / 2020

      11 / Mar / 2021

      Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw

    • Ga je met mij mee op reis?
      20 / Oct / 2020

      11 / Mar / 2021

      Ga je met mij mee op reis?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »