16 / Nov / 2020

    Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw

    Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw
    Five Foot Two

    Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw

    Moet jij je spijkerbroeken ook zo vaak (laten) inkorten? Als korte vrouw is het lastig om een spijkerbroek te vinden met een goede lengtemaat. Five Foot Two is er speciaal voor die vrouwen en verkoopt nu twee duurzame modellen jeans met een korte lengtemaat.
     
    Het vinden van de perfecte spijkerbroek is voor alle dames een lastige uitdaging, maar helemaal als je korte benen hebt. Wanneer je als kleine vrouw gaat shoppen, vind je bijna nooit een broek met een goede lengtemaat. Daarom laten veel kleine vrouwen hun spijkerbroeken inkorten, maar daarmee vervalt vaak het hele model van de broek. Zonde, toch? In onze shop vind je een Skinny- en een Bootcut jeans, speciaal voor korte vrouwen, beide verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart. Welke past het beste bij jouw figuur?
     
    Skinny jeans voor korte vrouwen
    De Skinny jeans is een 5-pocket jeans met een iets hogere taille en nauwsluitende broekspijpen. Aan dit model is polyester toegevoegd, zodat de pasvorm behouden wordt en je jeans niet uitloopt. Na het wassen komt jouw broek gewoon weer mooi in model. Heb je slanke benen? Dan staat deze broek je sowieso prachtig! Een skinny jeans creëert lengte en legt de nadruk op je benen. De hogere taille creëert ook extra lengte aan de bovenkant. Ideaal dus, voor de kleinere slanke vrouw. Nog niet voldoende lengte? Draag dan een blouse of trui een beetje nonchalant in je broek, daardoor lijk je optisch ook weer wat langer. Heb je bredere heupen en wil je daar niet de nadruk op leggen? Kies dan voor de zwarte variant zodat je heupgebied niet teveel aandacht trekt.

    Bootcut jeans voor korte vrouwen
    De Bootcut is een 5-pocket jeans met een normale taille en iets uitlopende broekspijpen vanaf de knie. Ook aan dit model is polyester toegevoegd zodat je broek heel lang mooi blijft. Deze broek is eigenlijk voor ieder figuur heel geschikt. Omdat deze broek aan de onderkant wat wijder uitloopt, is het slim om hier hakken bij te dragen. Zo creëer je optisch extra lengte! Heb je bredere heupen? De uitlopende broekspijpen zorgen voor meer evenwicht in je figuur, dus dit model zal jou erg goed staan. Ook komen ronde billen in een Bootcut erg mooi uit, dus laat ze zien en wees er trots op!

    Duurzame jeans
    Buiten het feit dat deze spijkerbroeken heel veel doen voor het figuur van kleine vrouwen, zijn alle jeans van Five Foot Two ook nog eens duurzaam geproduceerd. Binnen het productieproces wordt minder water, chemicaliën en energie verbruikt dan gemiddeld. Al het water dat gebruikt wordt, wordt direct gerecycled. Ook is binnen het productieproces veel aandacht voor ethisch verantwoorde werkomstandigheden. Beide jeans zijn op ontzettend veel manieren te stylen en geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo haal je het maximale uit je spijkerbroek en dat is ook weer lekker duurzaam!
     
    Five Foot Two is het eerste duurzame jeans merk met de perfecte lengtemaat voor kortere vrouwen. Klik hier om naar de shop te gaan.
     
     

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • 6x kledingitems die je als kleine vrouw moet hebben
      06 / Apr / 2021

      16 / Nov / 2020

      6x kledingitems die je als kleine vrouw moet hebben

    • 7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn
      11 / Mar / 2021

      16 / Nov / 2020

      7x bekende vrouwen die klein én mega fashionable zijn

    • Duurzame kleding keurmerken: zo doet Five Foot Two het
      11 / Feb / 2021

      16 / Nov / 2020

      Duurzame kleding keurmerken: zo doet Five Foot Two het

    • 6 tips om je garderobe te verduurzamen
      11 / Jan / 2021

      16 / Nov / 2020

      6 tips om je garderobe te verduurzamen

    • Alles over de duurzame jeans van Five Foot Two
      14 / Dec / 2020

      16 / Nov / 2020

      Alles over de duurzame jeans van Five Foot Two

    • Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw
      16 / Nov / 2020

      16 / Nov / 2020

      Hier vind je de perfecte spijkerbroek voor de korte vrouw

    • Ga je met mij mee op reis?
      20 / Oct / 2020

      16 / Nov / 2020

      Ga je met mij mee op reis?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »